SUP-yoga och Välliste runt

Dag 3 startade med att vi såg en magiskt fin regnbåge utanför fönstret. Naturmagi! Sedan testade vi SUP-yoga inomhus i poolen kl. 07.30 (inga sovmornar här inte…). Detta hade varken jag eller min syster testat förut, så det var verkligen kul att få uppleva. Nu var det ju inte bara den egna balansen, utan man påverkades ju även av vad ”grannarna” gjorde på sina SUP:ar och vågorna som blev från dem. Bra träning för kontrollbehovet att inte kunna styra var i poolen man hamnade. Det gick över förväntan och var riktigt kul och lite jobbigt. Jag kan inte vara med på alla övningar för min axel, men det mesta kunde jag ändå utföra. Tack Miranda för denna morgonupplevelse!

En stadig frukost intogs och vi packade även lunchpaket. Kl. 10.00 åkte vi iväg med bilar. Då det skulle blåsa byar med 25 m/sek fick de planera om lite för dagens rundor. De som vandrade åkte till Ristafallet och vi som sprang åkte till Trillevallen och tog oss Välliste runt. Jag och mannen vandrade denna runda i somras. Då var det massor med mygg och knott, högt gräs så man knappt såg fötterna och ganska geggigt på den första delen fram till fäbodarna. Idag blev det en helt annan känsla faktiskt. Magiskt fina höstfärger, inga mygg eller knott och galet geggigt. Det gick liksom inte att springa på sidan av eller hoppa över – bara att plöja på… Där fick jag ”KBT-träna” min lilla avsky för gegga😉!

När vi kom upp på toppen av Välliste blåste det verkligen tokstorm. Det var svårt att stå still och att hålla kameran stilla. När vi började springa nedåt var det ibland svårt att hålla sig på stigen pga den superkraftiga vinden. Ibland blåste jag liksom av stigen. Rundan blev ca 12 km och med 520 höjdmeter. Vi hade nog alla väder idag, regn, mulet, sol, storm… Ännu en fantastisk löprunda och fina minnen och vyer att lagra i minnesbanken.

När vi kom hem blev det ett skönt yogapass med Miranda. Jag och Johanna valde sedan att gå en sväng på byn, då de andra körde kallbad och bastu. Tredje middagen och vi åt en fantastiskt god röding ikväll. Åter igen galna skratt och djupa samtal med våra nyvunna vänner Linda och Charlotte.

För att se filmer från rundan, titta i mina höjdpunkter på Instagram under ”TrailYogaÅre”. //Vickan

Regnbåge

regnbåge

regnbåge

SUP-yoga var riktigt kul. Tack för passet Miranda.

SUP-yoga

Livboj

Miranda kör aktiveringsövningar med oss innan dagens löprunda. Lite stela ben idag faktiskt.

Uppvärmning

Välliste runt

Välliste runt

Jag satt på samma bänk i somras. Så vackert vid fäbodvallen i Ytterstvallen.

Ytterstvallen

ytterstvallen

Ytterstvallen

Energipåfyllning

Välliste runt

Geggigt

När man kom över trädgränsen och såg Välliste topp.

Över trädgränsen

Välliste runt

Fjällen

Välliste

Fjällöpning

Välliste toppen

Välliste topp

Det blåste fullkomlig storm på toppen av Välliste. Svårt att stå stilla till och med.

Stormbyar

Välliste

Magiskt fint med regnbågen på vägen ner.

Regnbåge

Välliste runt

Välliste runt

Välliste

Vi avslutade sedan dagen med ett till yogapass med Miranda.

Yoga

Här är inläggen från dagarna i Åre:

Trail och yoga weekend i Åre
Yoga och fjällöpning
Morgonjogg och mountainyoga
Packlista inför trailweekend

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras