Veckans löppass: 1 min intervaller med styrka

Veckans löppass: 1 min intervaller med styrka innebär att du först kör en intervall på 1 min, för att sedan direkt köra en styrkeövning i 1 min. Sedan kör du ytterligare en minut med intervall följt av en styrkeövning. Du kör sammanlagt 3 min med intervaller + 3 min styrkeövning innan du tar en vila på 1 min. Sedan kör du en nytt set med 3 repetitioner. En ny styrkeövning per set. Sammanlagt blir det alltså 3 eller 4 set. //Vickan

Så här ser passet ut:

10 min uppvärmningsjogg

1 min intervall – 1 min styrka med SQUATS
x 3

1 min setvila

1 min intervall – 1 min styrka med TÅHÄV
x 3

1 min setvila

1 min intervall – 1 min styrka med UTFALL
x3

1 min setvila

Valfritt med ett fjärde set:
1 min intervall – 1 min styrka med SQUATHOPP
x3
1 min setvila

10 min nedvarvningsjogg

Musklerna i benen kommer verkligen att köra slut på sig. Sånt gillar jag!

Veckans löppass

Squats

Ovan: Squats i första setet.
Nedan: Tåhäv i andra setet.

tåhäv

utfall

Ovan: Utfall i tredje setet.
Nedan: Squathopp i fjärde setet (om man vill göra ett fjärde!)

jumpsquat

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras