Coleslaw

På semestern vill jag helst inte laga mat 2 ggr per dag, utan äter något lättare mitt på dagen. Oftast blir det keso med tillbehör eller rester till lunch. Jag gör ofta Coleslaw & har stående i kylen. Det håller sig i flera dagar & blir en perfekt lunch tillsammans med en proteinkälla. Ett hett tips är att ha grönkål i din Coleslaw, det blir mycket godare, nyttigare & matigare. Jag smaksätter även alltid med dijonsenap. Ibland använder jag de färdiga salladspåsarna vilket gör det ännu smidigare. På bilderna nedan drygade jag ut resterna från gårdagens tacos med Coleslaw, perfekt lunch idag! Ha en fortsatt fin lördag! //Lina

IMG_7563-e1498385162256 - Coleslaw

Coleslaw
Jag har inga speciella mått, jag har bara i följande ingredienser efter tycke & smak:
• Grönsaker beroende på vad jag är sugen på, men alltid viktkål, morot & grönkål
• Gräddfil, kvarg eller créme fraich
• Lite majonnäs
• Dijonsenap
• Salt & peppar

Jag tar lite i taget av samtliga ingredienser då jag inte vill ha min Coleslaw för ”geggig”. Blanda samman allt & njut!

IMG_7565-e1498385212526 - Coleslaw

IMG_7564-e1498385263347 - Coleslaw

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.