Älskade goda bär som finns i trädgården nu! Igår plockade jag ytterligare två liter krusbär på bara några minuter. Det är överfullt på min lilla krusbärsbuske! Idag testade jag en ny variant: krusbärs- och hallonpaj. Sååå god smakkombo! Testa vettja. //Vickan
Krusbärs- och hallonpaj
Ingredienser till 1 portion:
2 msk havregryn
2 msk riven kokos
2 msk hasselnötsmjöl
1,5 msk agavesirap
Dela krusbären. Bred ut dem tillsammans med hallon i en portionsform. Blanda samman alla ingredienser i en skål och fördela över bären. In i ugnen på 225 grader i ca 8 minuter. Det går snabbt, det är nyttigt, det är somrigt och framförallt – det är galet gott!!
Kallt citronvatten är bästa sommardrickan. Vanligt vatten, några droppar pressad citron, isbitar. Isbitarna smälter dock fort i värmen. Läskande. Törstsläckande. Gott.
Tips på en nötfri paj finns här: Hallonpaj
Testade precis pajen med de sista hallonen från busken i trädgården & röda krusbär. 4-dubblade receptet & gjorde en stor paj. Den uppskattades av hela familjen. Verkligen supergod.
Vad kul att hela familjen gillade pajen :-)! Kram Vickan