Äppelpaj med keso

Det här är en riktig favorit hos mig. Ett perfekt mellanmål eller varför inte som helgfrukost! En enkel äppelpaj med kesotäcke. Mums på den kan jag lova. Den är riktigt  enkel att göra, och tiden den ska vara i ugnen kan man förbereda annat på. Nyttigt och gott är en bra kombination ?. //Lina

äpplepaj med keso
Äppelpaj med keso

1 äpple

2 msk keso

0,5 dl havregryn eller rågflingor

Kanel

Några mandlar

Skiva äpplet och lägg i ugnsfastform. Häll på lite kanel. Blanda keso, havregryn och lite kanel. Lägg blandningen över äpplet. In i ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter. Strö över lite hackad mandel innan eller efter den varit i ugnen beroende på om du vill ha mandeln kall eller varm. Njut! Vill du ha det lite sötare kan du ha lite honung eller agavesirap i kesoblandningen.

På väg in i ugnen!

äpplepaj med keso

Mums!

äpplepaj med keso

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.