Hallonfluff

Hallonfluff är ett perfekt mellanmål eller efterrätt som är både gott & mättande. Dessutom är det få ingredienser & går snabbt att göra. Dubbelbonus alltså. //Vickan

IMG_4343-e1493755145218 - Hallonfluff

Hallonfluff

3 äggvitor
150 gr hallonkvarg
35 gr hallon

Vispa först äggvitorna till ett hårt fluff (skum). Rör sedan försiktigt ner hallonkvarg & söndermosade frusna hallon. För mig räckte detta till tre portioner – en som jag drack direkt via ett sugrör (är lite likt smoothie) & två som jag frös i som glassportioner. Glassen behöver stå framme en liten stund innan man äter den, då den är lite isig i konsistensen – men riktigt god.

IMG_4345-e1493755110595 - Hallonfluff

IMG_4344-e1493755199120 - Hallonfluff

IMG_4342-e1493755241164 - Hallonfluff

Inga kommentarer

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.