Rabarberpaj – socker- och glutenfritt recept

Årets första rabarberpaj. Går inte riktigt att beskrivas i ord – måste upplevas och smakas. Att dessutom sitta vid syrénbusken och känna doften av den, gjorde inte upplevelsen sämre direkt… Den här pajen är bland det godaste jag vet! Att den är både glutenfri och sockerfri gör ju det hela ännu bättre. //Vickan

A6622B98-5FD7-491A-86DA-4D911FA3BD8C - Rabarberpaj – socker- och glutenfritt recept

Rabarberpaj

Ingredienser till 1 portion:

2 msk havregryn
2 msk riven kokos
2 msk hasselnötsmjöl
1,5 msk agavesirap

Skär rabarber i tunna skivor (ca 0,5 cm). Bred ut dem i en portionsform. Blanda samman alla ingredienser i en skål och fördela över rabarberna. In i ugnen på 225 grader i ca 8 minuter. Snabbt, nyttigt, somrigt och galet gott!!

592503D8-0367-4B1A-8A54-EC3699B89875 - Rabarberpaj – socker- och glutenfritt recept

8735F87A-BC9D-4686-BADB-9A51B354B2B1 - Rabarberpaj – socker- och glutenfritt recept

BDC99E81-1138-430D-9C5E-2DB4B00F39E4 - Rabarberpaj – socker- och glutenfritt recept

AE2535A6-B02E-41D6-AE05-E0B30EAEA182 - Rabarberpaj – socker- och glutenfritt recept

Rabarberpaj

E51C96D9-DFEA-4963-B71E-38CE45ED3567 - Rabarberpaj – socker- och glutenfritt recept

2 Kommentarer
  1. Mums!! Älskar enkla recept med få ingredienser. Ska testa detta i helgen. Tack för inspo. //Nina

    1. Ja, testa! Går liksom inte att bli besviken. Man vill bara ha mer… Kram Vickan

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte att publiceras.