Applesandwich

Ett gott och nyttigt tilltugg kan vara extra gott när man kanske ätit lite för mycket sötsaker under julhelgen. Oavsett om man är trött på socker eller inte, så är dessa applesandwich kanongoda, både som fika, mellis eller snacks. Lagom mättande dessutom. Ett enkelt recept, som kan göras med eller utan mönster.

Hoppas att du får en riktigt bra torsdag! //Vickan

Applesandwich

Apple sandwiches

Ingredienser:
Äpple
Jordnötssmör

Gör så här:
Skär så tunna eller tjocka skivor som du önskar av äpplet. Tryck ut ett motiv med en liten pepparkaksform i hälften av äpplebitarna. Bred sedan jordnötssmör på den biten som inte har något hål i sig. Lägg sedan motiväpplebiten ovanpå och vips har du en apple sandwich. Tilltalande för ögat också. Ät och njut. Perfekt som mellanmål, som en nyttigare fika eller varför inte som tilltugg på julbordet.

Applesandwich

Ett annat gott recept att testa är saffransgranola.

2 kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras