Fjällsemester i Sälen

Nu är vi på väg hem efter 3,5 dagar med fjällsemester i Sälen. Det har varit fantastiska dagar med mestadels soligt väder. Jag älskar aktiva semestrar och det kan man verkligen kalla denna. 118 578 steg på dessa dagar. Det måste nog vara rekord för mig. Fjällvandringar, toppturer uppför Gustavsbacken, löpturer i Lindvallen, frukost ute varje morgon, chill i stugan och skönt mood i hela kroppen.

Hela 9 blogginlägg (med detta) har det hunnit bli dessa dagar. Jag kan rekommendera alla tre långvandringar som vi har gjort. Vi har valt att gå från ”vår” stuga och uppför Gustavsbacken. Vill man korta av turerna, kan man ju välja att ta stolsliften upp och ner (den öppnar kl. 10.00 nu på sommaren). Antal km är räknat från och till stugan vi bodde i (som låg ca 700 m från Gustavstorget). När vi vandrade i Hundfjället tog vi bilen till Hundfjället och stod på en parkering precis vid 66:an.

Dag 1: Gustavsbacken – Stensjön – Hemfjällsstugan – Mellanfjällets topp – Storfjällsgraven – Gustavsbacken.

Dag 2: Familjebacken – Hundfjällets topp – Hundfjällsslingan.

Dag 3: Gustavsbacken – Stensjön – Hemfjällstangen – Mellanfjällsstugan – Hemfjällsstugan – Stensjön – Gustavsbacken.

Semestern avslutades med ett fredagshopp vid Stensjön innan vi städade stugan och satte oss i bilen hem. TACK Lindvallen för dessa underbara dagar!! //Vickan

Fjällsemester i Sälen

Övriga blogginlägg under veckan:

Cirkelpass i fjällstugan

En regnig topptur

Lindvallen runt

High on life i fjällen

Veckans löppass: fartlek på fjället

 

2 kommentarer
  1. Vilka otroligt innehållsrika dagar ni hade i Sälen. Härlig reseberättelse och bra med länkarna samlat.

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras