4 december – Julkalender 2020

4 december – Julkalender 2020. Dagens aktivitet är 4 fredagshopp. Är det fredag så är det och ett av mina ”signum” är ju fredagshoppet. Jag tycker att man blir glad av att hoppa. Det är svårt att göra ett hopp utan att faktiskt känna glädje. Ett fredagshopp kan se ut nästan hur som helst, det är du själv som sätter gränserna eller känner vad du klarar av. Använd gärna hashtag #happyjulkalender2020 på instagram om du lägger upp en bild där.

Eftersom mitt hälsotillstånd just nu inte tillåter hopp, så har jag valt 4 favoritfredagshopp under 2020. Kanske inte de snyggaste, men några av de som hade mest känslor i kroppen. //Vickan

4 december - Julkalender 2020

Bildtext:

Överst till vänster är från 200424. Det var mitt under skolstängningen av gymnasiet och min frustration var stor, vilket ledde till att jag ville belöna mig med nya trailskor. Här är första rundan med nya trailskorna. Överst till höger är nog hoppet med mest känslor på hela året – Frihetshoppet från 200717. Efter två veckor med Covid-19, så var detta första löparrundan. Jag var så lycklig och kände mig så fri. Nederst till vänster är från 200724. Den enda semestern vi har fått till i år. Mannen och jag tillbringade några dagar i Sälen. Oerhört vackert, extremt aktiva dagar och ett härligt lugn i kroppen. Fredagshoppet vid Stensjön. Nederst till höger är från 200904. Det var första gången i livet som jag såg ett solrosfält. En riktigt härlig känsla och upplevelse.

Här kan du läsa om hela #happyjulkalender2020.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras