Träningsåret 2018

Tänk att det idag är årets näst sista dag. Ytterligare ett härligt träningsaktivt år i mitt liv. Träningsåret 2018 har innehållit massor med fina minnen, tuffa träningspass och fantastiska upplevelser!

Igår skrev jag om löparåret 2018, så detta inlägg handlar om träning och mitt aktiva liv – förutom löpningen! //Vickan

Vad har jag då varit med om 2018?

Jag har bytt bloggportal (från Hälsa & Fitness) till SportHälsa. TACK för det otroligt varma välkomnandet Anna och övrig personal på SportHälsa. Jag har dessutom precis bytt bloggadress, så nya adressen är: https://lifeinahappyway.sporthalsa.se.

Min första träningsresa någonsin gick till Fuerteventura. Jag och mina två söner tillbringade en superhärlig vecka på La Pared. Vill gärna komma tillbaka dit!

La Pared Fuerteventura

Fredagshoppet – varje fredag under hela året!

Fredagshoppet

Cirkelpass har levererats ett i veckan under hela året. Hela 51 måndagspass har det blivit.

curcuittraining

Hemmaträning, utöver cirkelpassen, har det också blivit en del. Eftersom träningskortet gick ut på gymmet har jag valt att satsa på hemmaträning istället. Det har gett mig mycket mer tid med familjen och jag har kunnat hjälpa till med skjuts och hämtningar till barnens träningar.

homeworkout

Armbehandling av höger arm – har tyvärr dragits med tennisarmbåge under stora delar av året, vilket även gjort att jag inte kunnat träna armar som jag önskar.

Fjällvandring i vackra Trysil. Sista veckan på sommarlovet tillbringade vi i Norge. Det blev fjällvandringar varje dag och ett löppass varje dag. Härliga vyer och mycket frisk fjälluft!

Trysil

Testat SUP för första gången. I somras hade min syster med sig sin SUP till landet. Tre dagar i rad fick jag chansen att SUP:a. Härligt! Blev helt fast!

Firat bröllopsdagen med burpees – definitivt en ny tradition.

Förra årets sommarmål gick i kras, då jag fick halsböld på semesterns första dag. Jag fick revansch i år! Lyckliga jag som fick vara frisk hela sommaren och dessutom uppnå ett av mina stora träningsmål – springa en trailhalvmara!

Varit på mitt första träningskonvent. NTC höll i februari ett träningskonvent här i Norrköping. Många bra träningspass och föreläsningar. Fick med mig stor inspiration från den dagen.

Blivit med Apple watch. Min dagliga följeslagare, som bland annat hjälper mig att stå upp varje timme, räknar mina steg, hjälper mig med småsaker i vardagen och som håller koll på mina aktiviteter. När jag springer har jag fortfarande min Garmin-klocka på mig också. Gillar informationen om löpningen lite bättre i den.

Löpträning i grupp. Jag har ju redan skrivit om detta i inlägget om Löparåret 2018, men vill ändå nämna detta här också då det varit min gruppträning detta år. Love it! Varje onsdag och två helgdagar mellan september – december har vi kört 15 pass tillsammans.

Inga kommentarer

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras