Löparåret 2018

Tänk att det har gått ytterligare ett år med mycket löpning. Jag är SÅ TACKSAM att jag har möjligheten att springa och fortsätta att utmana mig själv, trots att jag är 40+ 😉. Här ska jag försöka att summera löparåret 2018. Sitter med ett leende på läpparna bara jag tänker tillbaka på året…

Jag har sprungit i stekhet sol, piskande regn, svinkallt snöande, i stad, i öken, i skog, i fjällen, på grusväg, på strand, på skogsstig, på slussar, på spänger, på asfalt, blivit jagad av hundar, i mörker, i dagsljus, känt RUNNERSHIGH, utvecklat min löpteknik, innan frukost, på lunchen, kvällslöpning, på tid, utan tid, intervaller, fartlek, distans, planerat, oplanerat, transportlöpning, myslöpning, ensam, med sällskap, fått en pinne genom skon, i backar, på platten och det längsta jag någonsin sprungit!

Året har innehållet flera höjdpunkter med löpningen. Klicka gärna på länkarna för att läsa mer och se bilder från mina olika löparhöjdpunkter.

Löparåret 2018:

Vårruset Kolmårdsrundan Sofialoppet

Ovan från mina tre lopp: Vårruset, Kolmårdsrundan 21 km och Sofialoppet.

Nedan från mina löprundor i vackraste Trysil i Norge. Fjällöpning är verkligen något speciellt.

Löpning i Trysil

Sommarlöpning på hemmaplan. Älskar omgivningarna där jag bor!

löparåret 2018

2 kommentarer
  1. Vilket fantastiskt löparår du har haft! Och vilka underbara bilder. Du får det verkligen att se magiskt ut.

    1. Ja, jag känner mig upprymd och lycklig av löparåret 2018. Hoppas på ett minst lika bra i år! Kram Vickan

Berätta vad du tycker

Din e-postadress kommer inte publiceras